Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19-20.06.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 100 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 42-річного одесита про те, що невідома особа з подвір’я приватного будинку по вул. Люстдорфська дорога, викрала перфоратор. Сума збитку становить 25 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 45-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції на підставі ухвали Ізмаїльського міськрайоного суду був проведений обшук домоволодіння 57-річного мешканця села Кислиці. В ході обшуку на його ділянці було виявлено та вилучено 15 кущів рослини конопель. Вилучене направлено на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 310 (посів або вирощування снодійного маку або коноплі) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Котовського ВП викрито 30-річну котовчанку, яка викрала ноутбук у свого знайомого. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від одеситки, 1985 р.н., про те, що невідома особа з під"їзду її будинку відкрито викрала велосипед та чотири вудочки. Загальна сума збитку становить 2200 грн. За гарячими слідами у скоєнні вказаного злочину викрито мешканця Комінтернівського району, 1985 р.н., у якого вилучено викрадені речі.

Працівниками Малиновського відділу поліції на вул. Ак. Філатова зупинено одесита, 1996 р.н., у якого виявлено та вилучено пістолет "Stalker 914-S" з двома магазинами та 20 набоями без відповідних документів. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Чоловіка опитано та відпущено під особисте зобов’язання.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 17-річної одеситки про те, що невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку становить одну тисячу гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито двох жителів Черкаської області, віком 22 та 30 років, від яких надійшли правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...