Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 74 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Під час несення служби патрульними поліцейськими Білгород-Дністровського ВП, в селищі Затока, за порушення правил дорожнього руху зупинено автомобіль «ВАЗ-21011» під керуванням 31-річного жителя Черкаської області, який намагався викинути паперовий пакунок з речовиною білого кольору. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито двох одеситів, поряд з якими виявлено та вилучено згорток з речовинами коричневого та рожевого кольорів та кристалічну речовину невідомого походження. Вилучене направлено на експертизу. Відповідно до висновків експертів, вилучене містить психотропну речовину амфетамін, обіг якої обмежено. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського відділення поліції звернувся 33-річний житель міста Хмельницька з заявою про те, що невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу автозапчастин, шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами в сумі 150 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 20-ти та 21-річних жителів Одеської області, які надали правдиві свідчення у скоєні ними правопорушення.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 63-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа з території підприємства скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами був встановлений раніше судимий 42-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...