Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 80 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Степана, 1954 р.н., про те, що на зупинці транспорту по вул. Марсельська невідома особа, застосувавши, фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито заволоділа його мобільним телефоном та грошовими коштами. За гарячими слідами у скоєнні злочину викрито Владислава, 1997 р.н., у якого виявлено речовий доказ – викрадений телефон.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від одесита, 1991 р.н., про те, що невідомий зловмисник, через відчинене вікно, проник до його квартири, де таємно викрав мобільний телефон вартістю 8200 грн. Вжитими заходами викрито громадянина сусідньої країни, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Вилучено речові докази – викрадені речі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява жителя с. Яськи, 1959 р.н., про те, що в ніч на 04 серпня невідома особа, пошкодивши дах, проникла до приміщення магазину, де скоїла крадіжку продуктів харчування, карток поповнювання рахунків мобільних операторів та грошей в сумі 10000 грн. Сума збитку встановлюється. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Анатолія, 1998 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...