Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27-28.08.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 138 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 22-річного непрацюючого одесита, який таємно викрав сумку у 24-річної одеситки, в якій знаходився мобільний телефон вартістю чотири з половиною тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочате кримінальне провадження. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучені речові докази.

Співробітниками Подільського ВП притягується до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України 45-річний житель Захарівського (Фрунзівського) району за відкрите викрадення пляшки елітного спиртного напою з полиці супермаркету.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Тетяни, 1971 р.н., про те, що невідомий зловмисник на центральній алеї в ГП "Лузанівка" у її неповнолітньої доньки 2000 р.н. відкрито заволодів мобільним телефоном. Сума збитку становить 2500 грн. Вжитими заходам у скоєнні злочину викрито Юлію 1983 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Вилучено речовий доказ – викрадений мобільний телефон.

До Татарбунарського відділу поліції надійшла заява від мешканця с. Білолісся, 1986 р.н., про те, що з будинку його тещі, 1968 р.н., невідомий зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном. Виїздом СОГ в скоєнні злочину викрито жителя м. Татарбунари, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Київського відділу поліції надійшла заява від Дмитра, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його мобільним телефоном вартістю 4130 грн. В ході скоєння даного правопорушення викрито жителя Миколаївського району, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...