Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 88 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито 18-річну раніше засуджену одеситку, яка, перебуваючи у одному з гіпермаркетів міста, таємно викрала з сумки 37-річної відвідувачки магазину планшет вартістю дві тисячі шістсот гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочате кримінальне провадження. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення, вилучено речовий доказ.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції був зупинений автомобіль марки «Фольцваген пассат», під керівництвом 39-річного чоловіка, в ході огляду якого було виявлено 48 патронів калібру 5,6 мм. Виявлене було направлено на дослідження в Одеський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. По даному факту було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До Саратського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Саратської ЦРЛ госпіталізовано мешканця с. Миколаївка-Новоросійська, 1987 р.н., з вогнепальним пораненням лівої ноги. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що на околиці с. Миколаївка-Новоросійська житель м. Білгород-Дністровський, 1960 р.н., в ході раптово виниклої сварки, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння здійснив постріл з мисливської гладкоствольної рушниці «ТОЗ 34» у бік госпіталізованого, чим спричинив йому вищезазначені тілесні ушкодження. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.121(умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодеса України.

До Ширяївського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в смт. Ширяєве зупинено автомобіль «Мерседес Спрінтер», під керуванням жителя смт. Ширяєве, 1993 р.н., який знаходиться в угоні в Херсонській області. По даному факту проводиться перевірка.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...