Посадовця виконавчої служби Обухівського управління юстиції Київщини судитимуть за одержання «хабара

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт щодо старшого державного виконавця відділу виконавчої служби Обухівського місьрайонного управління юстиції Київської області, який одержав неправомірну вигоду в розмірі 12 500 гривень від виконавчого директора одного з підприємств за зняття арештів з рахунків його товариства.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище). Обвинувальний акт направлено до Обухівського районного суду Київської області для розгляду по суті.

Нагадаємо, що вказаного посадовця було затримано 1 липня 2016 року військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області після отримання неправомірної вигоди.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...