Вирішується питання про позбавлення батьківських прав жінки, яка допустила «ігри» дітей з гранатою

З подібним клопотанням правоохоронці звернулись до служби у справах дітей Роменської районної державної адміністрації. Своє рішення вони мотивують тим, що жінка систематично не виконує свої батьківські обов’язки, за що неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що в Ромнах 14-річний школяр ледь не підірвав власну квартиру гранатою, яку знайшов та приніс до дому. Він показав її матері та вітчиму, але жінка, яка до речі виховує ще троє дітей, не тільки не відібрала в хлопця небезпечну «іграшку», а в загалі не звернула на цей факт уваги. Як результат – стався вибух від якого постраждали двоє дітей та майно господарів.

вибух

За словами начальника Сектора Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області Сергія Тарасенко, жінка проявила злочинну недбалість, адже від вибуху могли постраждати як інші її діти так і мешканці сусідніх квартир. До того ж вона неодноразово притягувалась і до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. ЇЇ неповнолітній син часто втікав з дому та скоював дрібні крадіжки. « За таких умов батьківської бездіяльності та потурання дітям, останні не зможуть отримати повноцінного виховання, що в подальшому може призвести до непередбачуваних наслідків , – підкреслив Сергій Тарасенко»

Сектор комуникацїї поліції Сумської області

You may also like...