Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22-23.10.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 140 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 20-річного одесита про те, що троє малознайомих чоловіків, знаходячись в автомобілі, погрожували йому ножем та пістолетом, після чого відкрито заволоділи його мобільним телефоном та грошима в сумі 250 грн. Сума збитку становить 5000 грн. Вжитими заходами за скоєння даного злочину викрито трьох чоловіків, віком від 20 до 21 років, від яких отримано правдиві свідчення, про скоєння даного злочину.

Працівниками VІІІ територіального управління (з обслуговування Одеської, Миколаївської і Херсонської областей) Департаменту протидії наркозлочинності проведено обшук за місцем мешкання 45-річного одесита. Під час якого виявили та вилучили 1 кг амфетаміну, 38 пігулок «Екстезі», 1 кг кокаїну та 100 гр. марихуани. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Працівниками VІІІ територіального управління (з обслуговування Одеської, Миколаївської і Херсонської областей) Департаменту протидії наркозлочинності проведено санкціонований обшук за місцем мешкання 23-річного одесита. Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили 50 гр. амфетаміну, 15 гр. марихуани, 19 пігулок рожевого кольору та електронні ваги у кількості двох штук. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Працівниками Суворовського відділу поліції викрито одесита, 1991 р.н., який в ночі з 21 на 22 жовтня, знаходячись по вул. Ж.Кюрі таємно викрав чотири колеса з автомобіля «Чері Амулет», який належить Ігорю, 1973 р.н. Сума збитку становить 5000 гривень. Від фігуранта отримано правдиві свідчення про скоєння ним вищевказаного злочину. Речові докази вилучено.

До чергової частини Подільського відділення поліції звернувся мешканець м.Подільська, який добровільно здав мисливський карабін для подальшого знищення, оскільки зброя для використання непридатна.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 47-річного одесита про те, що невідома особа шляхом вільного доступу, таємно викрала з його автомобіля інструменти, загальною вартістю понад двох тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 22-річного одесита. Триває слідство.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...