Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12-13.11.2016

Упродовж минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 273 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками карного розшуку Ізмаїльського відділу поліції в ході досудового слідства по кримінальному провадженню розпочатому за фактом крадіжки грошей, встановлений місцевий мешканець 1993 р.н., який викрав 700 гривень з шухлядки барної стійки. Чоловік надав правдиві свідченні. Досудове слідство триває.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 20-річна дівчина, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись на території центрального ринку, з господарчої сумки скоїла крадіжку гаманця, в якому знаходились гроші в сумі 470 гривен, банківська картка, мобільний телефон. Вжитими заходами був встановлений 28-річний чоловік. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення лікарні доставлено місцевого жителя 1985 р.н. з діагнозом: проникаюче ножове поранення передньої стінки черевної порожнини. Під час слідчо-оперативних заходів встановлено, що між громадянином та його 56-річною тіткою виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої остання нанесла потерпілому один удар кухонним ножем в область черевної порожнини.

До Малиновсьокго відділу поліції із заявою звернувся мешканець Біляївського району 1988 р.н. про те, що невстановлений зловмисник сів в його автомобіль після чого, застосувавши до нього насилля, (наніс декілька ударів руками в область обличчя та тулуба) відкрито заволодів мобільним телефоном та сумкою. В ході слідчих заходів за скоєння вказаного злочину затримано 36-річного мешканця Одеської області.

До чергової частини Приморського відділу поліції надійшла заява від одесита 1960 р.н. про те, що невстановлений зловмисник незаконно заволодів його мопедом. Сума збитку становить 8000 грн. В ході оперативно-слідчих заходів в скоєні даного злочину викрито 24-річного мешканця Одеської області. Від правопорушника отримано правдиві свідчення.

Співробітниками поліції Подільського відділу поліції встановлено, що 32-річний мешканець с.Перехрестове, перебуваючи на залізничному вокзалі, шляхом обману заволодів мобільним телефоном одного з пасажирів. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.190(шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...