Внаслідок ДТП на Київщині загинула дитина та троє людей потрапили до лікарні

14 листопада, у столичному регіоні, водій автомобіля «Чері» не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну полосу руху де допустив зіткнення з авто «Форт». Внаслідок пригоди загинув неповнолітній пасажир.

Автопригода сталась о 13 годині 50 хвилин, на 15 км. автодороги Біла-Церква – Сквира, поблизу села Шамраївка, Сквирський район. Мешканка міста Сквира, керуючи автомобілем «Чері» не врахувала дорожньої обстановки та складних погодних умов, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну полосу руху де допустила зіткнення з авто «Форд»».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, пасажир автомобіля «Чері» 13-річний хлопець від отриманих травм помер на місці. Пасажира автомобіля «Форд» та обох водіїв з тілесними ушкодженнями різного ступенями тяжкості доставлено до місцевої лікарні.
Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Звертаючись до водіїв, поліція вкотре закликає їх до неухильного дотримання правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. Перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування на дорозі може призвести до трагічних наслідків.
Враховуйте погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці – включайте аварійну світлову сигналізацію.

Використовуйте дитячі авто крісла, ремені безпеки та інші засоби безпеки.

Управління превентивної діяльності
поліції Київської області

You may also like...