Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.11-20.11.2016

Упродовж минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 477 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річної продавщиці продуктового магазину про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала 4 банки кави. Сума збитку становить 400 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 32-річну одеситку, яка надала правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції звернулася 26-річна одеситка з заявою про те, що на вулиці невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її сумкою, в якій знаходились грошові кошти в сумі 4000 грн та документи. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 26-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Викрадені речі повернуто потерпілій.

До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 58-річної жінки про те, що перебуваючи на території оздоровчого комплексу невідомий чоловік відкрито заволодів її сумкою з особистими речами. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито раніше судимого 28-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Хаджибєївського відділення поліції звернувся 60-річний пенсіонер та повідомив про те, що невідомий чоловік шляхом віджиму вікна проник до службового приміщення та викрав операційну лупу, кухонний ніж та пляшку коньяку. Вжитими заходами у вчиненні крадіжки викрито 34-річного жителя Житомирської області. Речові докази вилучено.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від працівника гіпермаркету про те, що невідомий шляхом вільного доступу таємно викрав шампунь, бальзам ополіскував для волосся та сир. Сума збитку становить 619 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення були викриті 21-річний хлопець та 18-річна дівчина, які зізналися у скоєнні ними правопорушення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 26-річного одесита про те, що, знаходячись на вулиці, невідома особа штовхнула його на землю та відкрито заволоділа його мобільним телефоном, курткою синього кольору, срібним ланцюжком з золотим хрестиком, годинником чорного кольору та грошима в сумі 300 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 19-річного жителя сусідньої держави. Викрадені речі вилучено та повернуто потерпілому.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...