На Київщині безвідповідальність перетворила ножове поранення на вбивство

До Києво-Святошинського відділу поліції зателефонував 22-річний житель села Гатне і повідомив, що щойно в будинку по вулиці Барвінкова він виявив тіло свого 28-річного товариша, з яким винаймав помешкання.

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка виявила на тілі померлого, синці та колото-різані поранення.

На Київщині безвідповідальність перетворила підріз на вбивство

Заявник розповів поліцейським, що тілесні ушкодження молодик отримав кілька днів тому у столиці від невідомого чоловіка, який на нього напав. Однак, під час проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що злочин скоїв саме сусід потерпілого.

З’ясувалося, що днями між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодик схватив ножа та наніс ним своєму товаришеві численні поранення. Однак, до лікарні і поліції потерпілий не звернувся. Поранений разом зі своїм кривдником намагалися самотужки вилікувати рани, та хворий на поправку не йшов. За 10 днів йому стало гірше і він помер.

Підозрюваний зізнався правоохоронцям у скоєнні злочину. Наразі його затримано згідно ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

magnolia-tv за матеріалами ВК ГУНП у Київській області

 

You may also like...