Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 18-летней одеситки, про те, що на вул. Шишкіна в маршрутному таксі невстановлена особа, відкрито викрала її мобільний телефон. Вжитими заходами викрито 48-річного чоловіка. Слідство триває.

 

До Таїровського відділення поліції від 29-річної одеситки, про прийняття заходів до невідомого чоловіка, який на вул. Ільфа та Петрова, шахрайським шляхом, під приводом терміново зателефонувати, заволодів її мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 30-річного одесита.

 

До Малиновського відділу поліції звернулася 24-річна одеситка та повідомила про те, що невідомий чоловік в під’їзді будинку, погрожуючи ножем, намагався заволодіти її мобільним телефоном. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 27-річного раніше судимого одесита, від якого отримано правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...