Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 204 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Подільського відділу поліції викрито трьох жителів м. Подільськ, віком 15 та 19 років, які зрізали три ялинки на території Котовської районної лікарні. Ялинки передані на зберігання охоронцю лікарні. Сума збитку встановлюється.

До Татарбунарського відділення поліції надійшла заява від жительки с. Лиман, 1989 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її незачиненого підсобного приміщення викрав електроприлади та велосипед. Виїздом слідчо-оперативної групи у скоєнні злочину викрито жителя с. Глибоке, 2000 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Любашівського відділення поліції під час проведення санкціонованого обшуку в с. Ясенове 2 в будинку місцевого жителя, 1982 р.н., виявлено та вилучено три патрони калібру 5.45 мм. та один патрон калібру 7.62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції в с.Сербка був зупинений місцевий житель, 1984 р.н., у якого виявлено та вилучено 30 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява від жителя м. Ізмаїл, 1986 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників, спричинивши йому тілесні ушкодження, відкрито заволоділи його чоботами, наручним годинником та мобільним телефоном. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Рустама, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...