Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 204 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками із забезпечення безпеки дорожнього руху Любашівського відділу поліції під час патрулювання, біля 329 км. автодороги "Київ-Одеса", біля с. Новокарбівка було виявлено автомобіль "ACURA MDX", який значиться в угоні за Хмельницьким відділом поліції.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від одесита, 1998 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його мобільним телефоном. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами було викрито Миколу, 1998 р.н., у якого вилучено вилучено речовий доказ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява від Олександра, 1984 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до його подвір"я, звідки незаконно заволодів мотоциклом "Ява 350", червоного кольору. Вжитими заходами викрито жителя м. Ізмаїл, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...