Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 76 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського ВП викрито 44-річну жительку м. Подільська, яка через незачинені двері викрала з приватного будинку жіночі чоботи. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено та повернуто потерпілій.

Працівники Портофранківського відділення поліції викрили двох 17-річних молодиків, які шляхом ривка відкрито заволоділи золотими ланцюжками 56-річної та 24-річної одеситок. Отримано правдиві свідчення.

Балтські правоохоронці отримали інформацію про виявлення на відстані 3 км від с. Білене артилерійський снаряд калібру 80 мм часів Другої світової війни. До прибуття саперів місце знахідки працівниками Балтського ВП огороджено та охороняється. Вживаються заходи щодо вилучення та вивезення снаряду для подальшого його знищення.

Працівники Малиновського відділу поліції викрили 27-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення про те, що знаходячись в гостях за місцем мешкання знайомого, після спільного вживання алкогольних напоїв та у ході виниклої сварки, він кухонним ножем наніс йому тілесні ушкодження. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ІТТ ГУНП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 121 КК України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...