Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 31.01.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 147 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 26-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, з торгівельної вітрини скоїла крадіжку туши для вій вартістю 360 гривень. В ході проведених заходів була встановлена 15-річна дівчина. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 38-річного директора одного з підприємств про те, що невстановлена особа з території підприємства таємно викрала оцинкований дріт. У скоєнні даного злочину було викрито та затримано раніше судимого 37-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення, а також у останнього вилучені речові докази.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 30-річного місцевого мешканця про те, що знайомий під час раптово виниклої сварки наніс тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення грудної клітини справа. Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено особу злочинця та повідомлено йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
До Портофранківського відділення поліції надійшов рапорт поліцейського Управління патрульної поліції в м. Одесі про те, що під час несення служби на території Приморського району міста було виявлено факт використання підробленого посвідчення водієм. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява 32-річної одеситки, адміністратора одного з магазинів, про те, що невстановлена особа з приміщення магазину викрала дві пляшки алкогольних напоїв. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено злочинця, ним виявився непрацюючий 22-річний місцевий мешканець, від якого було отримано правдиві свідчення.

 

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...