На Дніпропетровщині військовою прокуратурою на збуті наркотичних засобів викрито сержанта поліції

22.02.2017 офіцерами військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно із співробітниками Управління Внутрішньої безпеки у Дніпропетровської області ДВБ НП України під час продажу наркотичних засобів викрито та затримано сержанта поліції.

Досудовим розслідуванням установлено, що наприкінці січня поточного рокузазначений поліцейській за грошову винагороду збув громадянину К. наркотичний засіб (канабіс). При цьому, поліцейський-драгдилер пообіцяв і в подальшому збувати вищевказаний наркотичний засіб у більшому обсязі.

У ході проведення оперативної закупки 600 гр наркотичного засобу (марихуана)поліцейського-наркоторговця викрито у вчинені злочину та затримано в порядку ст. 208 КК України.

Наразі військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону зазначеній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. 

Довідково:
Санкція ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

You may also like...