Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.03.17

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшло звернення мешканки с.Глубочек про те, що з її домоволодіння невідомі особи викрали гроші в сумі 1000 гривень та продукти харчування. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що крадіжку вчинила 57-річна односельчанка заявниці під час спільного вживання алкогольних напоїв. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Лиманського відділу поліції надійшла заява 32-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись на подвір’ї за місцем мешкання, шляхом вільного доступу, таємно викрала з автомобіля марки "ВАЗ 21013" генератор. Сума збитку 2000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито 22-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від адміністратора одного з магазинів міста про те, що невстановлена особа з приміщення магазину таємно викрала товар. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину викрито 42-річного чоловіка. Від останнього отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшов рапорт поліцейського про те, що в ході патрулювання території Приморського району міста було зупинено автомобіль Opel під керуванням 25-річного чоловіка. В ході огляду автомобіля було виявлено ніж та алюміневубиту. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від місцевого мешканця про те, що невстановлена особа, шляхом пошкодження скла таємно викрала особисті речі з його автомобіля. В ході проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину викрито 33-річного мешканця Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...