Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.03.17

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернулася 70-річна місцева жителька та повідомила про те, що по вулиці ходить чоловік з предметом, схожим на пістолет. На місце події негайно прибули працівники поліції та у даного 44-річного чоловіка при поверхневому огляді було виявлено та вилучено пістолет марки «Staler». Вилучене направлено на експертизу.

До Лиманського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що малознайомий чоловік шляхом розбиття скла проник до салону його автомобіля та намагався скоїти крадіжку особистих речей. Сума збитку становить 1 тисяча гривень. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні правопорушення поліцейські викрили зловмисника. Ним виявився 30-річний житель села Іванове, від якого отримано правдиві свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява місцевого мешканця про те, що невідома особа скоїла крадіжку електродвигуна та мідного кабелю з його підвального приміщення. Сума збитку становить 1 800 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів в скоєнні злочину викрито 19-ти та 16-річного місцевих жителів, від яких отримано правдиві свідчення.

До Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції надійшло дві заяви місцевих мешканок про те, що невідома особа скоїла крадіжку 13 ланцюгів, які огороджували могили їх близьких родичів. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 61-річного жителя села Холодна Балка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшло звернення 66-річного чоловіка про те, що невідома особа проникла в його будинок та скоїла крадіжку газового балона. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 27-річного місцевого мешканця. Викрадене повернуто потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа через незачинені двері проникла до салону автомобіля, припаркованого на вулиці, та скоїла крадіжку мобільного телефону. У ході оперативно-розшукових заходів було викрито 22-річного місцевого жителя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...