Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.03.17

 

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито раніше судимого 34-річного місцевого жителя, який з автомобіля місцевої мешканки викрав гаманець з грошима і документи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява 49-річної місцевої мешканки про те, що на одному з ринків невстановлена особа вкрала живу рибу. У ході оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції було викрито раніше судимого 39-річного чоловіка без постійного місця мешкання, який надав правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 19-річної місцевої жительки про те, що на одній з вулиць невстановлена особа викрала з кишені її куртки мобільний телефон. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції встановлено особу зловмисника. Ним виявився раніше засуджений 24-річний місцевий мешканець.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява 32-річного місцевого мешканця про те, що невідомий зловмисник таємно викрав його майно: бензопилу,шліфувальну машину та інше. Сума збитку становить понад 9 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 42-річного чоловіка. Триває слідство.

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернувся 23-річний житель району та повідомив про те, що невідома особа викрала з його домоволодіння велосипед, інструменти та грошові кошти в сумі 2 тисячі гривень. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні правопорушення викрито співмешканку батька заявника. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа проникла в його дачний будинок та скоїла крадіжку двох електродуйок, електромашинки для стрижки, електронних часів та кросівок. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 20-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 52-річна жінка та повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її велосипеду. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 19-річного чоловіка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа на одному з ринків таємно заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками було викрито 40-річну місцеву жительку, яка надала правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що у нічний час двоє невідомих осіб на вулиці Балківській шляхом пошкодження скла заднього вікна незаконно заволоділи його автомобілем. Сума збитку становить 16500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито двох зловмисників. Ними виявилися 26-ти та 28-річний чоловіки. Триває слідство.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява 37-річного чоловіка про те, що невідома особа шляхом обману та зловживанням довіри, пообіцявши йому відремонтувати двигун на його автомобілі, заволоділа грошима у сумі 10 тисяч грн. та його автомобілем. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 34-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

 

You may also like...