Старший слідчий в особливо важливих справах Головного управління ДФС отримував хабарі

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону викрито старшого слідчого в особливо важливих справах Головного управління ДФС у Запорізькій області, який систематично вимагав та отримував хабарі

У вівторок, 11.04.2017, військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України в результаті злагодженої спільної роботи з оперативними підрозділами Управління Служби безпеки України в Запорізькій області та працівниками Внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби зупинено злочинну діяльність старшого слідчого в особливо важливих справах Мелітопольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в Запорізькій області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний старший лейтенант систематично вимагав та отримував від приватних підприємців неправомірну вигоду за закриття кримінальних проваджень.

Усього правоохоронцями задокументовано одержання ним хабара на загальну суму понад 250 тис грн.

Проведеним військовою прокуратурою комплексом заходів здобуто достатньо доказів, які стали підставою для повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 


Довідково:
 санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

You may also like...