Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.04.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 118 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява про те, що невідома особа з опори електросмуги розташованої на вулиці міста скоїла крадіжку електрокабелю. Вжитими заходами був встановлений 36-річний мешканець с.Матроське. Викрадене майно у чоловіка вилучено. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Татарбунарського відділення поліції надійшла заява від 20-річного місцевого мешканця про те, що за місцем мешкання невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, таємно проникла до його будинку та викрала грошові кошти в сумі 1500 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного хлопця, який надав правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 34-річного місцевого мешканця про те, що невстановлені особи незаконно заволоділи контейнером для збору сміття. Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції встановлено місцезнаходження та затримано двох місцевих мешканців, від яких отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Южненського відділення поліції звернулася 34-річна жінка та повідомила, що в магазині невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала ремінь. Сума збитку становить 300 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 54-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...