Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.05.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення від охоронця одного із торгівельних центрів міста про те, що невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування на суму більше 500 гривен. Проведеними заходами в скоєному було викрито 30-річну жительку міста Чорноморськ. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення від 41-річної одеситки про те, що на вулиці невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном. Сума збитку- 10750 грн. Вжитими заходами у скоєнні кримінального правопорушення було викрито 55-річного жителя Одеської області, від якого надійшли свідчення. Вилучено речові докази. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До Малиновського відділу поліції звернувся 42-річний одесит та повідомив, що біля будинку № 29 по вул. Космонавтів невідома особа, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я (спричинив декілька ударів кулаком в обличчя), відкрито викрала його мобільний телефон та грошові кошти в сумі 300 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні кримінального правопорушення було викрито 22-річного чоловіка, від якого надійшли свідчення. Вилучено речові докази.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 31-річної одеситки про те, що невідома особа проникла до її незачиненого транспортного засобу звідки відкрито викрала гроші в сумі 300 грн, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, посвідчення водія на її ім’я. Сума збитку- 10 тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні кримінального правопорушення було викрито 41-річного іноземця, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено викрадені речі. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До Приморського відділу поліції з заявою звернувся 30-річний водій таксі про те, що у нічний час по вул. Пантелеймонівській невідома особа, пошкодивши замок, з його авто марки "Тойота Каріна" таємно викрала електронасос, особисті речі та колесо. Проведеними заходами в скоєному було викрито 28-річного жителя м. Харкова, від якого отримано свідчення. Вилучено речові докази.

До Суворовського відділу поліції звернувся 30-річний одесит та повідомив, що у нічний час біля будинку невідома особа розбила переднє праве скла його автомобіля марки "RENAULT" та таємно викрала акумулятор "BOSCH". Сума збитку- 1750 грн. Вжитими заходами у скоєнні кримінального правопорушення було викрито 23-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ- викрадений акумулятор.

До Хаджибеївського відділенні поліції надійшла заява директора АЗС про те, що в магазині на АЗС невідома особа таємно викрала кондитерські вироби. Загальна сума збитку- 361 грн. Проведеними заходами в скоєному було викрито 22-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...