Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.05.2017-21.05.2017

До Хмельницького відділення поліції звернувся 33-річний одесит та повідомив, що невідомий злочинець з його автомобілю марки "ВАЗ-2106" викрав акумулятор. Сума збитку 1 тисяча грн. Вжитими заходами був встановлений 29-річний чоловік, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 26-річного чоловіка про те, що невідомий злочинець в тролейбусі №10 викрав у нього мобільний телефон та портативний зарядний пристрій. Сума збитку 3100 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 34-річного раніше судимого чоловіка, від якого отримано свідчення. Речовий доказ вилучено.

До Усатівського відділення поліції звернувся 36-річний одесит та повідомив про те, що вночі невстановлена особа з його автомобіля таємно викрала акумулятор. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито двох чоловіків, які надали правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення. Вилучено речовий доказ.

До Авангардівського відділення поліції надійшла заява від 53-річної жительки м. Ізмаїл про те, що невідома особа, знаходячись на території ТОВ «Промтоварний ринок», шляхом вільного доступу з кармана куртки таємно викрала мобільний телефон. Сума збитку становить 11 тисяч грн. Вжитими заходами викрито 34-річну жительку Одеської області, яка надала правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення. Вилучено речовий доказ.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...