Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.06.2017

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 102 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Овідіопольського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець про те, що на вулиці невстановлена особа відкрито, шляхом ривка, заволоділа паспортом громадянина України на його ім’я. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 21-річного молодика, який надав правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 62-річний мешканець с.Кам’янка, який повідомив, що невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки скоїла крадіжку хлібопічки та нового колеса. В ході проведених заходів було встановлено 37-річного односельця потерпілого, у якого були вилучені викрадені речі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась мешканка с.Саф"яни, 1959 р.н., яка повідомила, що невідома особа проникла до житлового будинку, звідки скоїла крадіжку газового лічильника. Вжитими заходами був встановлений односелець потерпілої, 2001 р.н.. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...