Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.06.2017

До Приморського відділу поліції звернувся 35-річний чоловік та повідомив про те, що на вулиці невстановлена особа шляхом розбиття скла в його автомобілі, погрожуючи ножем, заволоділа планшетом. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 31-річного іноземця, у якого при собі був викрадений планшет. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 22-річної продавця магазину про те, що в приміщенні зазначеного магазину невідома особа таємно викрала зі столика її мобільний телефон. Сума збитку- 4 тисячі грн. Вжитими заходами у скоєнні правопорушення викрито 38-річну раніше судиму жінку, яка надала правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ- викрадений телефон.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 57-річної одеситки про те, що біля її будинку невідома особа з кишені шортів таємно викрала мобільний телефон. Сума збитку становить 900 грн. В ході проведених заходів було встановлено 33-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ- викрадений телефон.

До Усатівського відділення поліції надійшла заява від 36-річної місцевої жителько про те, що невідома особа біля ставка лісового господарства в с. Дачне шляхом вільного доступу скоїв крадіжку мобільного телефону. Сума збитку- 1400 грн. Вжитими заходами був встановлений односелець потерпілої, 1997 р.н.. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...