На Донеччині під час виконання службових обов’язків на блокпосту помер поліцейський

Сьогодні Олександр Трегуб заступив на стоп-контроль у Мар’їнці. Під час несення служби правоохоронцю стало зле. Коллеги надали йому домедичну допомогу та викликали швидку, але дорогою до Курахівської лікарні серце поліцейського зупинилося.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області . Йому було 42 роки. Особовий склад поліції Донеччини висловлює співчуття рідним та сумує про непоправну втрату.

Переселенець з Донецька, Олександр Трегуб у найскладніші для країни часи залишився вірним присязі і в 2014-му виїхав до Маріуполя. Працював в обласному главку поліції старшим оперативно-пошукової групи по лінії карманних крадіжок. Весь його службовий шлях присвячено карному розшуку – загалом 21 рік. «Справжній професіонал, надійний бойовий товариш, людина з великим серцем», – так відгукуються про нього його коллеги.

Мар’їнка, Авдіівка, Дебальцеве – у складі зведених загонів поліції старший сержант Трегуб побував майже у всіх найгарячіших точках на мапі Донеччини. Рятував людей під нищівними обстрілами, допомагав, підтримував. 

Останнім часом заступав на Мар’їнський блокпост. У 40-радусну спеку він вдягав екіпірування та сумлінно перевіряв кожну проїжджаючу автівку, бо знав, за його спиною стоять мирні мешканці не тільки Донеччини, а й інших регіонів України.

Сьогодні поліцейські назавжди втратили мужнього самовідданого правоохоронця. У чоловіка залишилася дружина і дві донечки 12 і 14 років.

Керівництво та особовий склад поліції Донеччини висловлює щирі співчуття сім’ї Олександра Трегуба і сумує разом з ними.

 

You may also like...