Громадяни затримали шахрайку з кримінальним стажем (фото)

На хвилі виходу нового IPhone, дівчина розмістила оголошення про продаж свого мобільного на сайті OLX. 

Вже через декілька годин на її оголошення відгукнулись. І навіть, запропонували одразу сплатити на картку ПриватБанку. Дівчину це насторожило, але вона погодилась. Повідомила номер картки і почала чекати. Вже за 15 хвилин отримала телефонний дзвінок. На тому кінці слухавки запевняли, що вже здійснили оплату і домовились про зустріч.
 
Фото Киев Оперативный.

Коли ця бесіда завершилась, на телефон дівчини надійшло SMS-повідомлення, нібито про сплату (насправді – зовсім з іншого, не банківського номеру). Вирішила перевірити через офіційний додаток банку і побачила, що абсолютно ніяких зарахувань не було. Зателефонувала до контакт-центру, де підтвердили – ніяких оплат, і навіть спроб здійснити будь-які фінансові операції не було.

На зустріч покупця і продавця, остання прийшла з друзями, які і затримали жіночку, яка прийшла за телефоном. Потім зателефонували 102. На виклик відгукнулись #ППОП #Кордон106. Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що жінка – Канаванга Лілія Борисівна, 1976 року народження. Раніше Лілія вже притягувалася за аналогічні шахрайські злочини. Також, на її рахунку грабіж та крадіжка.

Оформлювати всю цю ситуацію приїхала слідчо-оперативна група. // Киев Оперативный

You may also like...