Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.10.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.10.2017

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 32-річного чоловіка про те, що невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла до його квартири та таємно викрала ноутбук, парфуми і спортивну сумку. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими в скоєні злочину  викрито 55-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 27-річного чоловіка про те, що  за місцем мешкання його брат таємно викрав барсетку, в якій знаходились документи та гроші в сумі 1000 грн. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили 17-річного підлітка,  від якого отримано свідчення. Речові докази вилучено.
 
До Ананьївського відділу поліції Подільського відділу поліції надійшла заява 64-річної жінки про те, що невідома особа, шляхом зриву навісного замка, проникла до її нежилого будинку та скоїла крадіжку картоплі, консервації та електродуховки. Сума збитку – 3 тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 45-річного чоловіка, від якого отримано свідчення. Викрадені речі повернуто власникові.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...