Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.11.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.11.2017

До Київського відділу поліції надійшла заява 25-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись в магазині, шляхом вільного доступу, таємно викрала чоловічий одяг. Сума збитку – 2097 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 17-річного підлітка, який надав правдиві свідчення в скоєнні даного злочину. Речові докази вилучено.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 54-річного працівника магазину про те, що невідома особа з приміщення магазину таємно викрала продукти харчування. Сума збитку – 2239 гривень. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили 20-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Речові докази вилучено.

До Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції надійшла заява 45-річного чоловіка про те, що біля будинку за місцем мешкання невстановлений зловмисник, застосувавши фізичну силу, яка є безпечною для життя та здоров’я, незаконно заволодів його мобільним телефоном та грошовими коштами в сумі 600 гривень. Сума збитку – 3600 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 21-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...