В Глухові поліцейські з’ясовують обставини загибелі 47-річного чоловіка

Тіло чоловіка без ознак життя побачив випадковий перехожий посеред вулиці і повідомив поліцію. За висновками судмедекспертів, смерть людини настала в результаті механічної асфіксії в результаті потрапляння води з калюжі в дихальні шляхи. Крім того, на його тілі були виявлені тілесні ушкодження.

 Особу померлого поліцейські встановили швидко. Ним виявився 47-річний житель Глухова. Для з’ясування обставин подій, які могли статися із загиблим того вечора, поліцейські почали шукати свідків і першим ділом завітали до будинку, поруч з яким знайшли тіло. І як виявилося недарма.

«В приміщенні  відчувався різкий запах алкоголю. За всіма ознаками нещодавно тут відбулося застілля, – коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – В домі знаходився господар та його гості. Як з’ясувалось, вони добре знали загиблого. Та звістка про його смерть стала для них повною несподіванко. Один з гостей пояснив, що того вечора між ним та загиблим виник конфлікт, який переріс в бійку. Коли ж останній знепритомнів, його витягли на подвір’я та залишили біля воріт, аби той прийшов до тями».

Свідки події зізнаються – чоловіки конфліктували і раніше, навіть билися. Та трагедії можливо було б уникнути, якби не надмірна доза випитого спритного.

В поліції дану подію кваліфікують як залишення в небезпеці, що спричинило смерть за ч.3 ст.135 Кримінального кодексу України і вже розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

You may also like...