Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.07.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.07.2017

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що невідомі особи проникли до її квартири, звідки таємно викрали дублянку, 13 медалей, планшети та парфуми. Сума збитку – 7 850 гривень. У ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито двох 41-річних мешканців м. Чорноморська, від яких надійшли правдиві свідчення. Зловмисників у порядку ст. 208 КПК України затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява працівника станції екстреної швидкої допомоги про те, що невідома особа з автомобіля, припаркованого на території міської клінічної лікарні м. Одеси, таємно викрала її сумку, в якій знаходились глюкометр, тонометр та гроші в сумі 1100 гривень. Сума збитку – 1800 гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 33-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Миколаївського відділення поліції Лиманського відділу поліції надійшла заява 41-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись у дворі будинку за місцем мешкання, таємно викрала з автомобіля гроші в сумі 200 гривень та набор ключів. Сума збитку – 1500 гривень. Поліцейські в ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрили 18-річного хлопця. Зловмисник надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 65-річного місцевого мешканця про те, що малознайомий чоловік скоїв крадіжку його банківської картки, з якої викрав гроші в сумі 1750 гривень. Вжитими заходами поліцейські викрили 20-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення у скоєнні крадіжки. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...