Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02-03.12.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02-03.12.2017

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 48-річної працівниці магазину про те, що невідома особа з прилавку магазину викрала два шампуні. Сума збитку – 355 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 28-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява 59-річного чоловіка про те, що з подвір’я його домоволодіння 37-річний чоловік скоїв крадіжку металевого преса для винограду. Сума збитку – 3 тисячі гривень. Правоохоронці під час оперативно-розшукових заходів викрили 37-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява 39-річної жінки – директора магазину про те, що невідома дівчина намагалась викрасти дві пари жіночих кросівок. Сума збитку – 2165 гривень. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили 27-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 42-річної жінки–продавця магазину про те, що невідома особа скоїла крадіжку пляшки коньяку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні злочину викрито 17-річного підлітка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...