На Луганщині судитимуть грузина, який поранив ножем поліцейського під час затримання

Прокуратурою Луганської області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в жовтні 2017 року у вечірній час доби під час затримання особи, яка знаходиться у розшуку по кримінальному провадженню пов’язаному з незаконним обігом наркотичних засобів, громадянин Грузії завдав два удари ножем дільничному офіцеру поліції Головного Управління Національної поліції в Луганській області. Внаслідок чого, потерпілий правоохоронець отримав колото-різані поранення грудної клітини та лівого стегна.

Картинки по запросу суд

Завдяки вжитим розшуковим заходам та злагодженій роботі правоохоронців регіону, особу зловмисника встановлено та негайно затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Під час досудового розслідування ухвалою Сєвєродонецького міського суду правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі вироком Сєвєродонецького міського суду чоловіка вже засуджено до 4 років позбавлення волі за придбання та зберігання наркотичного засобу (метадону).

Санкцією ст. 348 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі. 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

You may also like...