На Львівщині затримали трьох злодіїв зі Закарпаття

У Старосамбірське відділення поліції 27 січня звернувся 50-річний мешканець райцентру. Чоловік повідомив, що вночі хтось вибив вхідні двері у його сараї і викрав звідти 30 кг пшениці та інші речі, що там зберігалися.

Аналогічні заяви надійшли до поліції також від двох пенсіонерів – 66-річного та 76-річного жителів міста. Злодії вночі проникли у гараж та сарай, які належать заявникам, та викрали їх майно.

На Львівщині затримали трьох злодіїв зі Закарпаття

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетні троє мешканців одного з селищ Закарпатської області віком від 19,29 та 36 років. Правоохоронці виявили їх на залізничному вокзалі, де вони чекали електричку, щоб повернутися додому.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За його скоєння чоловіки можуть позбутися волі на строк від трьох до шести років.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Львівської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...