ГПУ направлено до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці Мінекології та природних ресурсів

 

Слідчими управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління за процесуального керівництва Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою державного службовця Міністерства екології та природних ресурсів України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство).

Установлено, що підозрювана, діючи з корисливих мотивів та використовуючи обман, як спосіб заволодіння грошовими коштами, достовірно знаючи, що подані громадянином України до Міністерства документи відповідають вимогам нормативно-правових актів та є підставою для отримання відповідних дозвільних документів, повідомила цю особу про невідповідність таких документів і, як наслідок, неможливість видачі

йому дозвільних документів без надання їй грошових коштів у розмірі 25 тис грн.

За результатами досудового розслідування прокурором затверджено обвинувальний акт, який направлений до суду для розгляду по суті.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...