Двое хмельничан зарезали приятеля, чтобы не расплачиваться за разбитую машину

Працівники карного розшуку м. Хмельницького затримали двох молодиків, які через грошовий борг нанесли множинні ножові поранення своєму товаришеві, внаслідок чого останній помер у реанімаційному відділенні хмельницької міської лікарні.Юнаки не хотіли сплачувати гроші за ремонт авто, яке вони пошкодили через власну необережність вже через тиждень після того, як отримали його в оренду від свого однолітка, тому вирішили розв’язати проблему досить надійним, на їх думку, способом – вбити хлопця. До речі, сума, яку потерпілий хотів отримати від знайомих, значно перевищувала реальну суму заподіяного збитку.

У відповідь на вимогу повернути гроші, боржники розробили план, який дозволяв їм позбутися товариша. Про своє небажання віддавати чималеньку суму, якої, до того ж, у них не було, потерпілому вони нічого не розповіли. Вже за тиждень хлопці домовились про зустріч, на яку пішли не з грошима, а озброївшись ножем.

Понад десять ножових поранень отримав потерпілий від своїх добрих знайомих, з якими він спілкувався не один рік. Закривавлений хлопець зміг ще вийти на вулицю, щоб попросити допомоги, але рани виявилися несумісними із життям і він помер у лікарні.

Міліціонери затримали злочинців вже наступного дня. Тепер молодим людям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Аліна Арнаут

Група по взаємодії з громадськістю

Хмельницького МВ УМВС України

в Хмельницькій області

You may also like...