В подъезде дома в Харькове найден 2-месячный ребенок

28 вересня 2007 року близько 18 години до Фрунзенського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що на сходовому майданчику одного з домів по Салтовському Шосе в м. Харкові було знайдене немовля віком близько 2 місяців.На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, якою було встановлено, що дитину виявила мешканка будинку, яка вийшла забрати пошту. Дитина знаходилася в згортку на підлозі ближче до чорного входу, біля якого був поліетиленовий пакет з памперсом, іконою, порожньою дитячою пляшкою та запискою.

Текст записки: «Прости меня мой любимый сыночек за то, что пустила тебя на этот свет, прости меня умоляю. Я больше не могу вырастить тебя. Я буду господа бога просить, что бы послал тебе хороших родителей, не таких как я. Прости меня маленький мой. Я люблю тебя. Пускай Бог поможет вырасти тебе здоровым и счастливым, и что бы у тебя в жизни было все, что ты пожелаешь. Говорят, если похож на маму, то будешь счастливым. А ты похож на меня мой зайчик. И вы простите меня все. Помогите моему сыночку. Прошу Вас отдайте его в хорошие руки. Прости меня сыночек, прости.»

Дитина була одягнена: білий комбінезон, біла шапочка, пелюшка проста, памперс, ковдра біло-червоного кольору.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення особи матері дитини.

Дитина доставлена до дитячої лікувальної установи, де залишається і на даний час.

Також, 1 жовтня 2007 року об 11 год. 30 хв. біля одного з будинків по вул. Кривомазова у сумці було знайдено немовля, чоловічої статі, віком 2 доби від народження. Немовля було доставлено до дитячої медичної установи. Стан дитини лікарі оцінюють як задовільний. Наразі проводяться заходи щодо встановлення батьків дитини.

Наталия Бондаренко, читатель «УК»

You may also like...