В Киравоградской области разбойники при задержании ранили УБОПовца

Працівниками міліції Кіровоградщини затримано трьох молодиків, які підозрюються у тому, що скоїли розбійний напад на місцевого жителя. Під час затримання одного із зловмисників був важко поранений працівник міліції.Двоє мешканців Російської Федерації прибули до Кіровоградської області, відгукнувшись на запрошення свого товариша, який проживав у місті Олександрії. Маючи бажання швидко «заробити» гроші, зловмисники вирішили пограбувати знайомого. Вибрали час, коли потенційна жертва поверталася додому, й напали на чоловіка в під’їзді його будинку. Вдаривши ножем у спину, відібрали барсетку, в якій знаходились гроші, та втекли.

Пораненого знайшли на сходовому майданчику сусіди, які й викликали працівників швидкої медичної допомоги. Лікарі надали потерпілому допомогу та повідомили про пригоду правоохоронців.

Отримавши тривожне повідомлення, на пошуки зловмисників негайно вирушили працівники УБОЗу та карного розшуку. А вже невдовзі на одній із вулиць міста оперативники помітили двох чоловіків, які за прикметами були схожі на грабіжників.

Побачивши правоохоронців, зловмисники почали тікати. Один із них, розуміючи, що його от-от затримають, покликав на допомогу свого спільника, який знаходився неподалік. Не роздумуючи, той вихопив ножа та вдарив ним працівника міліції.

Один з підозрюваних був затриманий негайно, двоє інших, користуючись тим, що події розгортались в одному з багатолюдних місць Олександрії, спробували сховатися у натовпі. Не дивлячись на це, втекти їм так і не вдалося.

Шляхом проведення оперативних заходів досвідчені оперативники швидко встановили їх місцезнаходження. Обидва намагалися сховатися в будинку, в якому після приїзду на Кіровоградщину винаймали житло. Розуміючи, що переслідування не уникнути, один із втікачів піднявся на п’ятий поверх будинку та постукав у двері. Пояснивши господарці, що за ним женуться невідомі, він забіг до квартири, а потім через балкони почав спускатися донизу. На одному з балконів його і затримали працівники міліції.

Третього підозрюваного було затримано в квартирі, що винаймали підозрювані.

За даним фактом порушено кримінальну справу. Проводиться слідство.

Важко поранений під час затримання злочинця оперуповноважений УБОЗ госпіталізований до районної лікарні. За словами лікарів, небезпека його життю вже не загрожує.

Віталіна Бевзенко, ЦГЗ УМВС України в Кіровоградській області

You may also like...