Одесский УБОП обезвредил вооруженную группировку с международными связями

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області викрили злочинне угруповання з міжнародними зв’язками, на рахунку якого, зокрема, замах на вбивство приватного підприємця.Так, за гратами опинився раніше судимий уродженець Придністров’я Б. 1975 р.н. Йому інкримінують злочин за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України. Під час обшуку в його помешканні співробітники УБОЗ вилучили дві ручки-пістолета саморобного виготовлення для відстрілу куль калібру 5.6 мм, набої та іноземну валюту з очевидними ознаками підробки. Аналогічну ручку-пістолет знайдено і в його автомобілі «Ніссан-Премера», а ще пістолет ІЖ78 калібру 7.6 мм, два глушники, тротилову шашку та речовину, схожу на психотропний наркотик. Наразі тривають експертизи вилученого.

За даними фактами слідчим управлінням ГУМВС України в Одеській області порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Нині громадянин Б. утримується в слідчому ізоляторі. Оперативники перевіряють його на причетність до скоєння інших тяжких злочинів в України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

You may also like...