24-летний харьковчанин забил до смерти 2-летнего сына, который… мешал ему отдыхать

14 січня поточного року біля шостої години ранку до чергової частини Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що в міську лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги з місця мешкання доставлено дворічного малюка. Його вигляд викликав жах навіть у досвідчених лікарів. Медпрацівники виявили у нього забиття головного мозку, отік головного мозку, чисельні забиття голови, тулуба, кінцівок. Також у дитини було загальне переохолодження та травматичний шок. Лікарі негайно направили малюка до реанімації та повідомили про подію міліцію. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Червонозаводського райвідділу у скоєнні даного злочину було викрито та затримано 24-річного батька хлопчика.

В ході слідства правоохоронцями була відновлена страшна картина трагедії.

Молода сім’я – батько, мати та маленький син – мешкали у приватному секторі. Ніхто з сусідів не зміг сказати нічого доброго, або поганого про них. Зовні, звичайна родина, яких вдосталь у кожному місті, на кожній вулиці. Зовні… Адже за закритими дверима будинку жодного дня не проходило без сварки. Постійна відсутність роботи та грошей не викликала в подружжя бажання змінити життя на краще, а навпаки, штовхала на нові скандали. Головною жертвою таких сімейних відносин став їх дворічний син. За своїми сварами батьки геть забули про нього.

Доки не приїхали правоохоронці ніхто і не знав, що 20-річна мати покинула свою сім’ю вже тиждень тому, а молодий батько виховує малечу за допомогою тичків та стусанів.

Зараз встановлено, що в ніч з 13 на 14 січня підозрюваний прокинувся від того, що його власна дитина почала плакати. Роздратований батько штовхнув хлопчика з ліжка та почав його бити. Від численних побоїв мала дитина втратила свідомість. Перелякавшись, чоловік вирішив швиденько привести до тями сина за допомогою холодної води. Однак його спроби були марними. Нарешті чоловік наважився викликати швидку. Доки лікарі поспішали на виклик, підозрюваний повитирав плями крові, які залишилися на підлозі та виправ зкровавлені дитячі речі. А лікарям розповів, що дитина сама впала з ліжка та забилася…

Як пізніше було встановлено, 20-річна мати малюка тиждень тому покинула свого співмешканця та власну дитину. Наразі правоохоронці встановлюють її місце перебування.

15 січня о 7 ранку від отриманих травм малюк помер у лікарні…

На даний час слідчим відділом Червонозаводського райвідділу міліції м. Харкова порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбаченого, ст. 121 ч.2 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України, слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...