«Прокурорские» хлопочут за невиновных людей, которых сами и «упекли» вместо серийного убийцы!

Генеральна прокуратура звернулась до Верховного Суду з поданням про перегляд вироків особам, яких звинувачували у злочинах скоєних Сергієм ТкачемГенеральною прокуратурою України завершено розслідування нововиявлених обставин у справах восьми осіб, засуджених за тяжкі та особливо тяжкі злочини, вчинені упродовж 1984-2005 років на території Запорізької, Дніпропетровської, Харківської областей та АР Крим Сергієм Ткачем.

Заступником Генерального прокурора України внесено подання до судової палати у кримінальних справах Верховного Суду України щодо перегляду вироків винесених цим особам за злочини, які вони не скоювали.

Кримінальна справа щодо обвинувачення Ткача С.Ф. перебувала у провадженні Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України. За результатами досудового слідства доведено причетність Ткача С.Ф. до сорока умисних вбивств, зґвалтувань та замахів на вчинення вказаних злочинів, за якими останньому пред’явлено обвинувачення. Кримінальну справу в частині доведеного обвинувачення направлено до апеляційного суду Дніпропетровської області, де на даний час вона розглядається по суті.

Прес-служба Генеральної прокуратури України

You may also like...