В Харькове задержан «липовый» милиционер, ограбивший подростка

18.02.2008 до чергової частини Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що близько 17 години біля будинку № 232-В по вул. Дружби Народів, невідомий заволодів мобільним телефоном «Нокіа», у його неповнолітнього сина. В ході подальшого з’ясування обставин подій, правоохоронці встановили наступне: в той день 13-річні хлопці зібралися після школи біля одного з будинків по вул.. Дружби Народів. До них підійшов незнайомий чоловік та представився працівником міліції. Псевдоміліціонер попрохав хлопців показати що знаходиться в їхніх кишенях. У потерпілого був мобільний телефон, який він і показав. Однак, коли підліток вже хотів покласти телефон назад до кишені, чоловік ривком вихватив його із рук. Після чого правопорушник сів в автомобіль ВАЗ 21099 та зник в невідомому напрямку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Сектору карного розшуку СВМ Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області підозрюваного було затримано. Ним виявився раніше засуджений за скоєння аналогічних злочинів 30-річний мешканець м. Харкова.

Наразі слідчим відділом Московського РВ ХМУ ГУМВС України В Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку с. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Ведеться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...