В Деснянском районе Киева неизвестные избили китайцев

Столична міліція розшукує трьох невідомих, які завдали тілесних ушкоджень громадянам Китаю20.07.2008 до Деснянського районного управління ГУ МВС України в місті Києві звернулась громадянка Китаю, студентка одного зі столичних університетів, із заявою про те, що цього ж дня на проспекті Ватутіна невідомі особи з хуліганських спонукань нанесли тілесні ушкодження її знайомим.

У ході перевірки встановлено, що 20.07.2008 згадана громадянка спільно з трьома своїми земляками-студентами близько 20.00 години стояли під трамвайним шляхопроводом на проспекті Ватутіна, ховаючись від дощу. Поряд з ними у тому ж місці знаходились троє невідомих, які безпричинно нанесли їм тілесні ушкодження.

Того ж вечора о 21 годині 50 хвилин двоє зі згаданих громадян Китаю звернулись до лікарні швидкої медичної допомоги, де одному з них поставлено діагноз – колото-різані рани шиї, іншому – колото-різані рани шиї та живота.

Будучи опитаними, останні повідомили прикмети двох злочинців – молодиків віком 19-20 років, в одного з яких обличчя було зав’язане платком типу «бандана» чорного кольору з малюнками черепів та кісток. Третього невідомого потерпілі не запам’ятали. Яким предметом нанесено тілесні ушкодження – ніхто з них пояснити не зміг.

При огляді місця події застосовувалась службова собака, яка привела в район магазину «Глобал» по вул. Бальзака. З місця події вилучено пляшку з-під пива з відбитками пальців рук.

21.07.2008 Деснянським РУ ГУ МВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

З метою розкриття зазначеного злочину відпрацьовуються такі версії, як причетність до вчинення злочину особами з числа членів або прихильників неформального руху «скінхедів», а також хуліганство.

ДЗГ та МД МВС України

You may also like...