Главный милиционер Харьковской обл. подал иск о защите чести и достоинства к секретарю Кернесу

Виктор Развадовский требует компенсацию в 1 гривну ПОЗОВНА ЗАЯВА про захист честі гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди Витяги з виступів Кернеса транслювались у випусках новин. Статті про події на сесії з цитатами Кернеса друкувалась у періодичних виданнях та на сайтах в мережі Інтернету (www.sq.com.ua?).

Оприлюднена інформація є неправдивою та направлена виключно на підрив моєї репутації серед пересічних громадян, моїх підлеглих працівників органів внутрішніх справ та керівництва МВС та Держави.

Вважаю, що цю неправдиву інформацію секретар компанії по дискредитуванню міської влади. Крім цього, в своєму виступі він безпідставно називав мене корупціонером. В присутності депутатів, посадових осіб міськради, керівників Прокуратури Харківської області та Прокуратури м. Харкова цитував брехливу, образливу інформацію, яка принижує мою гідність та ділову репутацію.

Ця недостовірна інформація стала відома широкому загалу оскільки пряма трансляція сесії транслювалась на телевізійних

Харківської міської ради Г. Кернес повинен спростувати тим же способом, яким її розповсюдив, тобто на черговій сесії Харківського міської ради, по телебаченню та в пресі.

Своїми діями Г. Кернес завдав мені моральної шкоди яку я оцінюю в сумі 1 грн.

На підставі викладеного та у відповідності із ст. ст. 16, 23, ч. 1, 4, 7 ст. 277 ЦК України, керуючись ч.1 ст. 88, п. 5 ч. 6 ст. 130 ЦПК України

прошу:

1. Зобов’язати Кернеса

Геннадія Адольфовича спростувати на сесії Харківської міської ради поширені ним недостовірні відомості, що розповсюдженні на засіданні ХХV сесії Харківської міської ради 5 скликання 10.09.2008.

2. Зобов’язати Кернеса Геннадія Адольфовича принести мені публічне вибачення за розповсюдження недостовірної інформації, яка шкодить моїй діловій репутації.

3. Стягнути з Кернеса Геннадія Адольфовича на мою користь моральну шкоду в розмірі 1

гривні.

В.Й. Развадовський

Сайт УМВД В Харьковской области,

«Сегодня»

You may also like...