Селянин из-под Каменец-Подольска из ревности поджег супругу

Вражаюча за своєю жорстокістю трагедія сталася минулої жовтневої ночі у одному з сіл Кам‘янець-Подільського району. За годину по півночі місцевий 34-річний селянин повернувся додому після напруженого трудового дня напідпитку. Незважаючи на пізню годину, його співмешканки не виявилося вдома, а у будинку самотньо спала у ліжечку їхня 9-тимісячна дитина. Обійшовши господарство та погукавши дружину, молодик надумав, що благовірна вирішила скористатися його відсутністю, і, залишивши немовля без догляду, подалася на гульки. Від таких припущень він розсердився не на жарт, а тут ще й кохана якраз нагодилася: під‘їхала до дому на таксі занадто весела та почала виправдовуватися, що начебто їздила у райцентр у справах. Сцени ревнощів між подружжям сусіди спостерігали і раніше, адже жінка була молодшою від чоловіка на 10 років, але цього разу пристрасті перейшли через край.

Звинувативши свою половину у безвідповідальності, зраді та ще купі смертних гріхів, розлютований чоловік схопив пляшку з бензином, вихлюпнув її на співмешканку та підпалив. Бідолашна отримала опіки 3 ступеня важкості на 55 відсотках поверхні тіла і, не приходячи до свідомості, померла у реанімаційному відділенні районної лікарні. П‘яного зловмисника працівники міліції затримали на місці вчинення злочину. Наразі він заарештований і відносно нього порушена кримінальна справа за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які потягнули за собою смерть потерпілої.

У цій прикрій історії найбільше шкода безневинного немовляти, яке тепер усе життя розплачуватиметься за батьківські гріхи. Адже саме найрідніші люди своїми бездумними вчинками прирекли його на сиротинську долю.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...