За неверность жены житель Хмельницкой области отомстил… тестю

У Красилівському районі Хмельницької області в одній із сімей розгорнулися події справжнього мексиканського серіалу. Повернувшись із заробітків, чоловік виявив, що його благовірна чекає дитину. Усе б нічого, але, як зараз стверджує підозрюваний, у рідному селі він був відсутній майже рік. До речі, жінка з їх трьома дітьми, семи, чотирьох та двох років, посварившись із чоловіком, проживала у господі своїх батьків ще з осені минулого року. Чоловік сподівався, що довга розлука та зароблена копійчина зроблять дружину прихильнішою та зговірливішою. Натомість, побачив: подруга життя не сумувала, як не завіряла теща, що немовля таки його. Та й односельці не давали забути про зганьблену честь голови родини: куди б не пішов — усюди чувся шепіт за плечима.

Хай як, але з дітьми батько спілкувався. Зустрівши одного дня сина-першокласника зі школи, відвів його додому, де вкотре із прихованою люттю почав допитуватися у тещі, чию ж дитину носить її дочка. Але вкотре почувши знайомі завіряння, подався до власної спустілої хати.

За якусь годину, коли чоловік рубав дрова, коло господи проходив тесть із віжками у руках. Між родичами виникла суперечка, а потім і бійка. Сусіди одразу донесли тещі про події на кутку, але поки вона бігла до двору, 37-річний чоловік сокирою декілька разів ударив тестя по голові, за ним від ударів впала долу і пенсіонерка. Розлючений чоловік вирішив одночасно поквитатися і з дружиною. Прибігши на подвір‘я, він кинувся на неї із закривавленим знаряддям праці.

56-річний чоловік помер у швидкій дорогою у лікарню, його дружина перебуває на лікуванні у районному центрі, а дочка — у важкому стані в реанімації. Перед цим жінка за допомогою хірургів успішно народила хлопчика.

Ось так, диким способом рятуючи свою гідність, батько забув про пущених на світ дітей та власноруч осиротив їх на довгі дні та роки.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...