Пьяные «непонятки» между старинными подругами закончились убийством

В містечку Березань Київської області внаслідок непорозуміння між двома жінками сталася трагедія.

60-річна Ольга та 52-річна Вікторія проживали по сусідству. Так сталося, що Вікторія рано стала вдовою, а Ольга зі своїм чоловіком розлучилася. Схожі долі поєднали жінок, вони здружилися і навіть спільно виховували своїх дітей. Турбота за своїми чадами та щоденна робота не дали їм змоги вийти заміж вдруге. Час минав, діти виросли та роз’їхалися по різним куточкам України.

 Без сімейних клопотів дві подруги, які вже ніде не працювали та не знали чим себе зайняти. Поступово від нудьги вони почали заглядати до чарки. А з часом жінки лише і чекали пенсії, щоб горілкою підняти собі настрій.

В один із днів, під час застілля між жінками виникла суперечка, яка стосувалася їх взаємовідношень з дітьми. Не приємна розмова переросла у взаємні образи. Слова Вікторії зачепили за душу господарку оселі. Ольга не довго думаючи, схопила держак від лопати та ним щосили почала бити по голові та тілу Вікторію. А коли зупинилася, то зрозуміла що скоїла. Перед її очами помирала найліпша подруга. Винуватиця викликала швидку допомогу та міліцію. Нажаль, лікарі не встигли допомогти потерпілій, від нанесених тілесних ушкоджень вона померла.

 А зловмисниці за жорстокий вчинок доведеться відсидіти в місцях позбавлення волі як мінімум сім років.
 
Леся Попович, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...