Тимошенко рассказала, как объединялась с Януковичем против коррумпированного мафиози Ющенко

«…Відбулася добра і знакова подія.»

Пресс-служба Кабинета министров распространила умилительный комментарий Юлии Тимошенко по поводу преодоления Радой вето президента на закон о запрете игрального бизнеса. Приводим его полностью в оригинале:

«Місяць тому я почала боротьбу за закриття грального бізнесу: гральних автоматів, казино, тих закладів, які руйнують духовність, моральність дітей, підлітків, а іноді навіть руйнують цілі родини.

Місяць тому ми закрили гральний бізнес постановою Уряду, але одночасно подали до Верховної Ради проект закону про повне закриття і заборону в Україні усіх гральних автоматів, усього грального бізнесу. І тоді, за нашої ініціативи, парламент проголосував, і рішення було прийнято.

Потім законопроект пішов на підпис Президенту, і вся гральна мафія знайшла аргументи для Президента, щоб він наклав вето.

Але сьогодні відбулася добра і знакова подія. Якраз об’єднання парламенту, об’єднання всіх політичних сил дало можливість подолати вето Президента, корумповане вето, і дати можливість країні жити спокійно без мафіозного грального бізнесу.

Дехто говорить, що це бізнес, і що хтось втратив доходи, прибутки і роботу. Якщо так говорять, то і розповсюдження наркотиків – це бізнес, який дає прибутки і дає роботу. Я сприймаю однаково наркобізнес і гральний бізнес.

Сьогодні на гральному бізнесу поставлена остаточна крапка. Його не буде в Україні. Україна буде жити спокійно, духовно, морально. І я переконана, що це піде на користь народові України.

І так буде завжди. Коли я буду ставити за мету щось, я буду її досягати. Можливо, не відразу, можливо, з великими перешкодами, але обов’язково буду досягати результату».

Обком

You may also like...